Entrada destacada

10 de febrero de 2011

S'estrena a Mollet l’obra de teatre "El Dios Mercado"

Una obra radical sobre el poder dels mercats


L'obra és una creació de la companyia Veu en Off i comptarà amb presència de la coral de Terrassa LudicVox.

I què veurem? Doncs “el poder dels mercats” i el què això suposa per a la vida de mil·lers de persones i per a la gestió de la política dels nostres gobernants. Tot en un món globalitzat amb regles molt complicades i difícils d’entendre. Una obra arriscada, amb un destacat muntatge escènic que conjuga música, dansa i fotografia.


La Companyia “Veu en Off” va obtenir amb aquesta obra dos premis (Guió Original i Ambientació Musical) al XII Festival de Teatre “Martin Arjona” que es va celebrar entre el novembre i desembre passats a la localitat sevillana d’Herrera.L’entrada a l’obra té un preu simbòlic de 3 euros que es destinaran a les activitats solidàries que ve desenvolupant Mollet amb Cuba i aquest preu inclou cafè i pastes per ambientar el format de Cafè-Teatre. 

Al final de la representació hi haura la possibilitat de mantenir una xerrada-debat amb els actors i actrius. També hi haurà servei de  bar  amb els ja clàssics Mojitos de Mollet amb Cuba.
Els tiquets ja es poden reservar contactant amb l’entitat al seu email molletambcuba@gmail.com, o adquirir al mateix dia de la representació.

Us hi esperem!


Quan: 12 de febrer, 19 hores
On: Mercat vells de Mollet (Pl. Prat de la Riba)
Organitza: Mollet amb Cuba 
Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollet del Vallés i el suport de Defensem Cuba

Capçalera email

No hay comentarios: