Entrada destacada

19 de agosto de 2016

Manuel Mora, exemple de lluita

El camarada Manuel Mora Porras ens va deixar el 12 d´Agost de 2016. Va néixer fa 76 anys a Jaen Als anys 60 va emigrar a Suïssa amb el seu germà. Allí van decidir ingresar en el clandestí PCE (1964). Un cop establert a Catalunya en plena clandestinitat i represió va començar a militar al PSUC fins a la seva ruptura amb els eurocomunistes, moment en què va passar al PCC i després al PCPC. Va ser fundador de la Federació de la construcció de CC.OO. Membre del Casal de Cuba de Santa Coloma. 


Va ser sempre un militant comunista actiu i compromès amb el marxisme-leninisme. Membre del Comitè Central del PCPC, havia desenvolupat importants responsabilitats en Organització, Premsa i Finances. Malgrat la dificultat permanent que suposa l´enfrontament contra el sistema capitalista mai va perdre el seu somriure ni les ganes de lluitar pel socialisme-comunisme. El seu compromís amb les tasques com a militant revolucionari va ser fins al final. En la seva vida no va haver descans, sempre entregat al partit, col.locant cartells, repartint propaganda, venent lotería, llibres i premsa. Malgrat la seva llarga malaltia no es va queixar mai perquè era un camarada ferm i compromès en la defensa dels seus principis. Va participar al mes de Juny amb la seva companya Pepi en el Xè Congrés del PCPE. No s´asustava per res, ni de viatges llargs, ni de pujar l´escala per col.locar pancartes, ni de recollir avals per presentar-nos a les eleccions, ni de l´esforç diari. Deixa un gran buid no sols en la cèl.lula sinó en el conjunt del partit. 

Home senzill, honrat i treballador. La darrera encartellada la va fer en ple juliol per demanar a Obama, de visita a Espanya que se´n tornés a casa. El millor homenatge que podem fer és seguir lluitant amb la mateixa intensitat i amb les banderes vermelles amb la falç i martell ben altes com a era el seu desig. El conjunt del partit volem igualment expressar el nostre més sincer condol als seus familiars, especialment a la seva parella i els seus dos fills. Manuel Mora era un dels grans puntals d´aquest partit, com diría Bertold Brecht un dels imprenscindibles

Camarada Manuel Mora present !

Seguim en combat !

Visca la lluita de la classe obrera

COMITÈ EXECUTIU DEL PCPC

Santa Coloma a 13 d´Agost de 2016

No hay comentarios: